Видео од испораката на рускиот противвоздушен систем С-400 на Турција

0

Ви го прикажуваме ексклузивното видео од испораката на рускиот противвоздушен систем С-400 во Турција.

Многумина мислеа дека до испораката нема да дојде, меѓутоа претседателот Ердоган успеа да му одолее и спротивстави на сите притисоци.