По петти пат денес во Струга започнува „Саем на мед 2019“

0

Петта година по ред, во организација на задружението на пчелари „Матица“ од Струга, со поддршка на општина Струга и министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, ќе се одржи манифестацијата „Саем на мед 2019“.

Манифестацијата ќе се одржи од денес до 5-ти август, на плоштадот на револуцијата во Струга. (Крај)

Повеќе на: Ohridpress.com.mk