Да му помогнеме на малиот Скендер од Струга

0

Седум годишното дете Скендер Борова од Струга има потреба за помош. Страда од болест леукемија тип Б, а се лекува во Р.Турција.

За лекување потребни се 190 илјади евра, од кои половина се прифатливи од Министерството за здравство на Република Северна Македонија. Остатокот на средствата треба да се обезбедат приватно. Доколку некој сака доброволно да помогне, Аллах да го награди со неговите благодети во овој и во идниот свет. Амин.