Последната вест од Струга гласи:

Извршено е тестирање на вкупно седум лица, шест од село Лабуништа и едно лице од Струга. Резултатите на сите лица се негативни.

Во исчекување е уште еден резултат од приватната болница Жан Митрев

StrugaPost