Викендот доаѓа, и ни треба смеа. Точно, тоа е киселкасто, но сепак е еден вид наша радост. Тони е веќе познат во Хрватска и пошироко за неговите изјави. Овој пат човекот зборува од срце и удира многу. Авторот му верува повеќе од сите нашите мејнстреим медиуми и седишта.