Распоред на летови од Меѓународниот Аеродром Скопје, на првиот ден од реотворањето 1-ви јули 2020 година.

Први полетувања од Меѓународниот Аеродром Скопје, во среда, 1-ви јули:

6:00h – Бремен

6:15h – Ларнака

6:30h – Стокхолм

6:45 – Келн

Први слетувања на Меѓународниот Аеродром Скопје, во среда, на 1-ви јули

8:50h – Истанбул (Туркиш ерлајнс)

9:20 – Истанбул (Пегасус ерлајнс)

За останатите летови, ве молиме следете ја нашата веб-страница,

во делот на Заминувања: ТУКА!

во делот на Пристигнувања: ТУКА!