alija

Забележано и Оставено низ Фотографија

alijaПочитуваи, еве веќе извесен период низ интернет социјалните мрежи се појави  навистина една  prekrasna фотографија, која на својствен начин има своја убавина и прекрасен спомен, односно не можеше да не остави равнодушни.

Фотографија, за која воопшто се немаат  и непостојат зборови  да се опише.

Па , и заради тоа одлучивме да ја споделиме, со вас, и размислеме што сме имале, што сме загубиле, и што треба да цениме кога ќе го имаме.

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


3 × one =