LAB1

Вечерна контрола на УЈП на Лабуништа..

Според информации до кои дојде Дубаи Портал, од наши соработници од соседно Лабуништа, вечерва некаде од 18.50 часот според нивните изјави центарот на Лабуништа бил преплавен  со полициски автомобили и полицски џипови.Целта на ваквото присуство било проверката на законското работење на продавниците во оваа населба од страна на вработени на Управата за Јавни Приходи

LAB1

При самата контрола кај отворените локали била констатирано законско работење, додека останатите односно повеќето биле затворени.

Неофицијално сепак се дознава дека немало никакви проблеми и истите контроли завршиле некаде околу 19.40 часот.

LAB2

Она што накратко ни бешпе изјавено преку социјалните мрежи, на крајот од заминувањето, неможело да се сокрие револтот од ваквиот начин на кој се спроведуваат контролите од страна на Управата за Јавни Приходи, пред се заради големото присуство на полицски возила слично како кога се врши рација на некоја криминално организарана банд од криминалните филмови. – изјави жител на Лабуништа.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 − nine =

%d bloggers like this: