nikolovski1

Николовски за Dubai News Portal: Да ја вратиме државата, и функцијата на нејзините институции

 

Во рамките на информативниот дел на Дубаи Портал, насловен како Наше Интервју, Ви го пренесуваме  интервјутo со г-динот Љупчо Николовски (поранешен) дополнителен министер за Земјоделство Шумарство и Водостопанство на Р.Македонија.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


4 × one =

%d bloggers like this: