ademi-iso

Адеми за Dubai News Portal: Единствената реформа на Груевски е реформата на неговиот џеб

 

Во рамките на посетата на Струга, и подржување на демократскиот протест на Шарената Револуција на Струга, Дубаи Портал имаше можност накратко да поразговара (интервју) со г-дин Едмонд Адеми – член на извршниот одбор на СДСМ-Скопје.

Во продолжение на ова интервју Ви го пренесуваме нашиот разговор, и видувањето на г-динот Адеми на моменталната политичка, економска и демократска криза во Македонија, како и план програмата на СДСМ за излез од кризата и враќање на Македонија и нејзиниот углед на меѓународната политичка сцена и подобрувањето на животот на граѓаните на Македонија.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 4 = seven

%d bloggers like this: