IMG_9171_opt

Манчевски за Dubai News Portal: Бродот на овој режим започна да тоне

Во рамките на посетата на Струга  од страна на потпретседателот на СДСМ  Дамјан Манчевски и неговото учество на демократскиот протест на Шарената Револуција, Ви го пренесуваме интерјуто кое Dubai News Portal го реализира со г-динот Манчевски, и накратко пренесеме неговите ставови околу моменталните политички настани во Македонија.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


three + = 6

%d bloggers like this: