ankara-05

Ексклузивно: Dubai Portal во посета на Анкара (Турција)

ankara-05

Почитувани, со нескриена радост, би сакале да ги известиме нашите редовни посетители, се разбира и оние кои наскоро ќе ни станат дека за краток временски период екипа на Дубаи Интернет Телевизија, на покана ќе присуство во Анкара, Република Турција, каде ќе има можност – средба (интвервју) и да поразговара  со предстаник од политичкиот живот  на Владата на Република Турција. За името на нашиот домаќин и датата на нашето претстојување во Анкара, засега нека остане како изненадување, а ние покрај нашиот разговор исто така ќе имаме и можност да им ги  пренесеме  селамите од нашите сограѓани.

Со почит !

Ваш Dubai-Portal

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


5 + = fourteen

%d bloggers like this: