besa

Levizja Besa – Labunishta: КАМЕНОТ ОД БЛИСКУ ДОАЃА!

После денешните настани во Куманово во кои со камења беа нападнати лидерот на ДУИ и неговите подржувачи со сигурност можам да тврдам дека политичките промени се многу блиску.

Ако на цар Самоил му испукало срцето кога ги видел неговите војници и следбеници ослепени без да можат да гледаат, на Али Ахмети малку недостасуваше неговата глава да му ја искршат затоа што неговите следбеници прогледаа! Ова што денес се случи во Куманово ќе се случува и во Скопје, Тетово, Гостивар, Кичево, Струга, Лабуништа и во сите места каде што погрешната политика на ДУИ остави големи последици.
Се потврди народната мудрост која Муса Џафери најдобро ја знае:
КАМЕНОТ ОД БЛИСКУ ДОАЃА!

Медиа центар
Levizja Besa – Labunishta
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 9 = sixty three

%d bloggers like this: