alijakamberoski

Камбероски за Dubai News Portal: Крајно е да работиме за нас, а не за другите

Интервју на Dubai News Portal со г-динот Алија Камбероски кандидат за пратеник во Македонскиот парламент, од редовите на Партијата за Европска Иднина (ПЕИ) и коалицијата за “ Живот во Македонија “предводена од СДСМ.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


six × 7 =

%d bloggers like this: