sefikkurdic

Проф.др.Шефик Курдиќ проф.др.Семир Реброња во посета на Подгоречка џамија

Почитувани!

Ве известуваме дека на ден:30.12.2016 година ( петок ), за јација намаз, во просториите на Подгоречката џамија, гости ќе бидат почитуваните, проф.др. Шефик Курдиќ и проф.др. Семир Реброња.

После завршување на јација намаз, свое излагање-предавање ќе има ценетиот гостин Курдиќ, кој воедно ќе изврши и промоција на Муслимовата збирка на Хадиси.

Ве покануваме да бидете дел од оваа наша заедничка средба со нашите драги и ценети гости.

Со Махсус Селам !

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


1 × = four

%d bloggers like this: