ОУ “Гоце Делчев“ – Подгорци: Известување

0

Известување:

Согласно укажувањето-одлуката на Министерствто за Образование и Наука,а која се однесува на епидемијата на грип која ја зафати нашава држава,  ОУ Гоце Делчев Подгорци ги известува вработените и учениците дека  зимскиот распуст се продолжува, односно второто полугодие наместо на 18.јануари ќе започне на 23 јануари 2017 година.

Со почит!

ОУ.Гоце Делчев- Подгорци

 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молам ставете го вашето име