ivanov

Иванов за протестирањето: Зошто да се користи улицата, кога има Устав?

Претседателот Ѓорѓе Иванов за време на протестите на Шарената револуција го искажа својот став за користење на улицата за остварување на своите барања. Според Иванов, нема потреба да се користи улицата кога има Устав, а оние кои протестираат не ги признаваат институциите.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


eight − 7 =

%d bloggers like this: