jsp

Автобуси на ЈСП носеа демонстранти во Скопје

Автобуси од ЈСП од неколку локации надвор од Скопје носеа цело попладне демонстранти за протестот на “За заедничка Македонија“, пренесува порталот А1он.

Тие излегуваа од автобусите на неколку локации подалеку од центарот на Скопје од каде се упатуваа кон Владата на Република Македонија.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× seven = 49

%d bloggers like this: