20170322_2_22566432_20167359_Web (Copy)

Лондон: Во терористичкиот напад загинаа 4, а ранети се 20 лица

ЛОНДОН (АА) – Во терористичкиот напад во Лондон убиени се четири, додека 20 лица се ранети, соопшти полицијата.

Лондонската полиција во соопштението наведе дека меѓу 20 повредени е еден полицаец.

„Сметаме дека нападот го изведе еден напаѓач. Напаѓачот е неутрализиран”, наведено е во соопштението на полицијата

20170322_2_22566432_20167352_Web (Copy) 20170322_2_22566432_20167357_Web (Copy)Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 8 = twenty four

%d bloggers like this: