policija

Полицајци одбиле наредба од ВМРО – ДПМНЕ да излезат на протестите

Вчера, додека траеше, гужвата со Хан и протестите на патриотите се случувала мала драма со униформираниот дел на полицијата.

Директно од штабовите им се јавувале на полицајците да излезат на протестите, посебно на оние што живеат.во Драчево и Кисела вода, Сопиште, Припор, Ракотинци, Зелениково..

Со закана дека доколку не излезат крвта ќе им ја пијат.. Полицијаците не излегоа, не подлегнаа на притисоците, заканите и уцените.. Сега, треба да го направат вториот чекор, заканувачите да ги пријават, директно на министерот за внатрешни работи. Тој барем се покажа ефикасен во случајот со нападнатиот новинар.

Фејсбук статус на Боби Илиевски, поранешен висок раководител во Македонски Телеком и личност за која важи дека располага со различни информации.

Iportal.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


two × = 16

%d bloggers like this: