Untitled-21

(ВИДЕО) Новинарката на Алфа ТВ на протестот го заборави нарачаното прашање, па интервенираше студиото

Новинаката на Алфа ТВ која известуваше од протестот на граѓанската иницијатива “За заедничка Македонија” во обид да го праша универзитетскиот професор Александар Стојчев за тоа која е целта што граѓаните се собраат по триесетти пат го заборави прашањето па мораше да има интервенција од студиото на телевизијата. Дали се работи само за почетничка трема или пак за нарачано прашање оценете сами.

Колку за потсетување, пред неколку години телевизијата од страна на тогашниот сопственик Штерио Наков беше сомнително продадена, по што нагло се смени уредувачката политика од неутрална со целосно наклонета кон власта на ВМРО – ДПМНЕ
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 2 = four

%d bloggers like this: