nikoloski

Фирма на таткото и братот на пратеникот Мукоски за две години добиле тендери од 4 милиони евра

Пратеникот на СДСМ Љупчо Николовски, кој претходно во техничката влада беше замемник министер за земјоделство, од собраниска говорница му се обрати на Крсто Мукоски од ВМРО ДПМНЕ со тврдење дека само една негова фирма , сопственост на неговиот татко, каде управител е неговиот брат, за две години добиле тендери во износ од 4.200.000 евра.

Затоа се борите овде да ги зачувате позициите за да ја крадете државата, не ви е гајле за македонија, рече Николовски:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


seven × = 35

%d bloggers like this: