wggd-750x406

(ВИДЕО) Еве ја и првата “жртва” пред Собрание

Учесничка на вчерашниот протест „За заедничка Македонија“ најави дека до последно ќе биде првата жртва пред Собранието. Во прилог погледнете го видеото и дознајте дали знае за што ќе се жртвува.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× two = 16

%d bloggers like this: