Ivona-Taleska

Ивона Талеска се обиде да испровоцира па си го доби

Новинарката на Телевизија Сител, Ивона Талеска ја разбрани јавноста со Аферата Визарис кога нејзината компанија од министертсвото за здравство успеа да добие тендер вреден 1 милион евра. Најново доааѓа и обвинувањето од страна на СЈО дека купувала долна облека од 500 евра.

На нејзиниот Фејсбук профил таа објави слика  на која напиша: “jeans represent democracy in fashion” или во превод Фармерките се репрезент на модерната демократија.

Очигледно некој го свати ова како некоја провокација; особено по она што се случуваше во македонското собрание но и долгогодишното брањење на власта на ВМРО – ДПМНЕ, па на нејзината слика и одговори во коментар “But what represents the underwear from 500 euro” или во превод А за што е репрезент долна облека од 500 евра.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 7 = fourteen

%d bloggers like this: