18557156_1523212677709907_4717530709795043629_n

(Видео/Фото) Струшките матуранти ја одбележуваат матурската вечер..

Струшките матуранти од средните училишта на Нико Нестор и Ибрахим Темо, официјално вечерва во хотел Мираж започнаа со одбележување на матурските вечери.

Секој на себе си својствен начин, како во изминатите, така и во оваа година, се потрудија да изгледаат убаво, онака како што веќе извесен период наназад се подготвувале…

Сите во преубави сакоа и преубави фустани, букети на сите страни, заеднички со своите партнери и партнерки започнаа со одбележување на ова вечер која долго ја очекувале и која ќе представува и почеток во нивниот бов живот.

Некои ќе продолжат понатаму по нови образовни установи (фаултет) и започнат нов живот со проширување на нови пријателства, се разбира оваа вечер е и еден вид на разделба после 4 годишното заедничко дружење..

Како и да е, редакцијата на Дубаи Портал, на сите овогодинешни матуранти им посакува се најдобро во иднина, и како што некои велат да си доаѓаме на честитање и за поголеми дипломи..

А, ние почитувани, во прилог Ви го пренесуваме целокупното видео од овогодинешнава свеченост по повод матурската вечер на матуранти 2017.

18527566_1523212371043271_500866997825683134_n 18527662_1523212574376584_6080503368406851240_n 18527994_1523212614376580_2054354451429236387_n 18557139_1523212417709933_2647831306852883474_n 18557156_1523212677709907_4717530709795043629_n
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× four = 28

%d bloggers like this: