img-20170521-wa0005

ЦИВИЛ: Ексклузивни фотографии од насилството врз пратеникот Села

ЦИВИЛ – Центар за слобода дојде до ексклузивни фотографии од крвавиот напад на Собранието и обидот за убиство на пратеници од редовите на новото парламентарно мнозинство, на 27 април. На фотографиите е групата напаѓачи на пратеникот Зиадин Села. 

Според доверливи извори, едно лице кое се наоѓа на овие фотографии сè уште не е идентификувано. Постои голема сличност меѓу тоа лице и лицето на фотографијата најдолу.

ЦИВИЛ ја користи и оваа прилика да ги повика институциите да ги извршат своите законски обврски и да ги приведат извршителите, организаторите и нарачателите на овој акт на тероризам.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ one = 6

%d bloggers like this: