pratenici_sobranie-696x499

(Видео) Телма: Седум пратеници од коалицијата на ДПМНЕ ги отвораат вратите на Собранието

Седум пратеници од коалицијата на ВМРО ДПМНЕ знаеле или учествувале во отварањето на главната собраниска врата за демонстрантите на 27-ми април, покажуваат снимките до кои дојде телевизија Телма.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


4 − = zero

%d bloggers like this: