18880027_1318801208238345_1864376275410082709_o

(Фото) Луксузот во Владата наследен од Груевски и ВМРО-ДПМНЕ

Погледнете за што се`се трошеле парите на граѓаните.

На видеото подолу се гледа до каде одела забеганоста на предходната власт, по луксуз но и кич.

Пред почетокот на првата седница на новата Влада, медиумите имаа прилика да прошетаат низ дел од владината зграда. Ова е дел од луксузот изграден за време на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ, што го фотографираше тимот на ЦИВИЛ.

18768282_1318801581571641_6290972516402660740_o 18768651_1318802131571586_7947387126302942683_o 18836873_1318802134904919_7430090720986410811_o 18836892_1318802128238253_4001250641344013019_o 18836912_1318801864904946_4444996009500736143_o 18836930_1318802258238240_971183605332856437_o 18839406_1318801464904986_3060530593354225960_o 18839727_1318801118238354_411221480365216224_o 18839737_1318801868238279_1338337797990530365_o 18839776_1318801214905011_6418539028876172939_o 18839825_1318801871571612_8965443119975308799_o 18879958_1318801114905021_4415838453427074476_o 18880027_1318801208238345_1864376275410082709_o 18880216_1318801574904975_1512083915982212801_o 18891417_1318802251571574_744028260879597943_o 18920933_1318801578238308_3760216981383182286_o 18921113_1318801468238319_4272048221062953102_o 18953241_1318801211571678_6518867614617155574_o

Извор:(Foto) Civilmedia.mk

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


seven + = 15

%d bloggers like this: