18920564_1544975878866920_4625134744655128921_n

Известување на Автопревозникот БК Транс – Подгорци

Почитувани, Ве известуваме дека од утре: 10.06.2017 (сабота) , како и секоја година започнуваме со воведување на уште еден термин во нашата релација Подгорци-Струга и обратно.

Станува збор за термин које ќе се одвива во следниов часовен распоред:

Подгорци – Струга од 22.00 часот

Струга – Подгорци од 00:45 часот.

Со Почит ! БК-Транс Подгорци

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


1 × two =

%d bloggers like this: