Struga Parking

Општина Струга : Не плаќајте за паркинг во Струга!

Општина Струга излезе со соопштение околу (не) плаќањето за паркинг во град Струга.

Во објавеното  соопштение се вели:

„Почитувани граѓани, Ви  (известуваме) апелираме да не плаќате за паркирање на вашиот автомобил во ниту еден дел од  јавните просториии во градот. Од Октомври минатата година, јавниот простор е слободен и без никаков надомест за користење паркинг. Неодговорни лица манипулираат со дел од граѓаните земајќи им пари за паркирање. Ве молиме истите да ги пријавите во компетентните органи. ( полиција)“

Извор: Општина Струга
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 − four =