19093056_651659321689253_1394818932358735628_o

(Фото) Претседателот на собранието Талат Џафери приреди ифтар

Претседателот на собранието на Република Македонија, г-дин Талат Џафери, вечерва приреди ифтар за пратениците од верската исламска заедника, а гости беа и координаторите на пратеничките групи, претставници на парламентарните партии и претставници на различни верски заедници во земјата.

19055621_651659705022548_8322148090228327572_o 19055881_651659641689221_8534128530971036330_o 19092654_651659378355914_2195587616775662042_o 19092983_651659471689238_4340775046140792676_o 19093056_651659321689253_1394818932358735628_o 19222990_651659615022557_7510608221311085955_o 19238152_651659361689249_1088226315891525682_o
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ five = 11

%d bloggers like this: