talatsobranie

(ВИДЕО) Инцидент во Собранието – Џафери побара обезбедувањето да го отстрани Ѓорчев од говорница

Откако пратеникот од опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев, без одобрение од спикерот зеде збор, Џафери побара од обезбедувањето да го отстранат од говорницата.

Пратениците на ВМРО ДПМНЕ ја опколија говорницата за да не дозволат Ѓорчев да биде отстратен, по што седницата беше прекината.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 6 = zero

%d bloggers like this: