1

КИЧЕВО: Бајрамски концерт – 28.јуни 2017. 20.4О часот

Во организација на здруженија на граѓани, и фирми на град Кичево, а во заедничка соработка со хуманитарното здружение “ХАЈАТ“-Кичево, на ден 28.јуни.2017 година 20.40 ч. во просториите на домот на културата ќе се оддржи Бајрамски концерт кој ќе ни биде збогатен со учеството на :

- Хавиз. Азис Алили

- Хафиз. Абас Јахја

- Еф. Ахмед Алили

- Хор: Иса Бег – Нови Пазар.

19190776_144076402806252_1374355594_n

Ве очекуваме со вашето присуство и Вие да ја збогатите нашата програма и бидете дел од овој наш Бајрамски концерт.

Селам!

Организационен одбор на Бајрамски концерт-Кичево.

 Информации и Резервации на тел: 070/755-555
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 9 = twenty seven

%d bloggers like this: