каба

Биотероризмот се надвивна над муслиманските аџии

Неодамна на еден собир под наслов “ Нови закани над муслиманите“ презентирани се повеќе современи закани кои се надвивнале над муслиманите кои имаат намера да направат аџилок и посетат териториите на објавата меѓу кои биотероризмот е една од најголемите.

Еден од фактите изнесени на тој собир бил дека, како што покажуваат студиите, водата од изворот Земзем која ја пијат жителите на Мекка и Медина,па со самото тоа и милионите аџии кои го посетуваат секоја година, загадена е со арсен.

Во продолжението е речено дека станува збор за количина три пати поголема од она која може да ја поднесе човечкиот организам.

Еден од учесниците на собирот тврди дека поседува многу бројни информации и аргументи кои е подготвен да ги објави не како би ги заплашил аџиите туку како би ги пробудил одговорните лица бидејќи непријателот е решителен во својата немара против муслиманите.

Како покажале резултатите од лабараториските наоди од 1971 година, изворот Земзем еден е од најздравите извори на вода во светот додека иста таква анализа во 1987 година, покажала сосема поинакви резултати. На крај Здравствената организација на Велика Британија во 2006 година објавила дека изворот Земзем загаден е со голема количина на арсеник.

Истиот извор објавил интересна информација за тоа дека од тогаш од хаџот во својата татковина се враќаат голем број на болни аџии и дека на тоа нкој не обрнувал внимание сё додека свештеникот Џон Хејџи од Сан Антонио пред 20 години повикал на тоа да се обрне внимание.

Насловот на овој страшен проект познат е како Фунфакс (Funvax) а станува збор за вирус кој за аџиите го произведил американскиот Пентагон и ционистичкиот режим. Масовните заболувања во изминатите години биле големи така да во 2007 година повеќе од 90% од караваните на аџиите биле заразени со вирус на прелада и анфуланца додека лекарите во Мекка зборувале дека станува збор за вирусот Адено и дека постои вакцина за него која единствено ја поседуваат американските воени сили што покажало дека ширењето на овој вирус низ Мекка бил намерно предизвикан и проширен.

Името на вирусот е фун факс (fun vax), односно вакциза за борба против верските фундаменталисти (the vaccine for religiozna fundamentales).

Вирусот работи на тој начин да еден вид плазама која би се уфрлила во човечкото тело од верникот да произведе атеист и неверник бидејќи и порано биле вршени слични екепсрименти над животни по пат на вирусот познат како vmat2 преку кој ги менувале гените (кодот) кај животните и на тој начин го менувале нивното однесување.

Истиот извор наведува дека непријателите на Исламот на овој начин сакале да и` зададат удар на верата која во последниве години се покажала дека има најголем степен на развој во светот, така да на тој начин за цел го зедо а најголемиот конгрес на муслиманите на кој секоја година се собираат повеќе милиони муслаимани од сите краеви на светот.

Ваквите активности не се далеку од реланоста бидејќи поранешниот американски шеф на дипломатијата Хенри Кисинџер во 1974 година изјавил дека светската популација би требало да се намали на 2 милијарди жители, а каде дури и отворено зборувал дека против муслиманите треба да се користи вирусот NSSM200, а против остатокот на светската популација вирусот ХИВ , со што на крај би се решиле од 4 милијарди популација (уништи).

Извор:podacidana

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 + five =

%d bloggers like this: