vasko

Ашталкоски за Дубаи Портал: Струга има убави можности за живот на сите нас

Почитувани, имајќи ги во предвид локалните избори, редакцијата на Дубаи Портал, имаше можност накратко да поразговара со г-динот Васил Ашталкоски , кандидат за градоначалник на Општина Струга од коалицијата предводена од СДСМ.

Во текот на нашиот разговор, г-динот Ашталкоски се задржа на прашањата околу проблемите, со кои денес се соочува, Општина Струга како и локланите населби кои ја сочинуваат ова Општина, можноста од нивното решавање, како и визијата за понатамошен развој на град Струга, во рамките на познатите туристички градови во Македонија и пошироко.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 × five =

%d bloggers like this: