IMG_9016 (Copy)

(Фото) Ахмети и Мерко во посета на Подгорци

Во рамките на предвидената агенда за посета на населните места во Струга и Струшко, денес во официјална кратка посета на Подгорци, присуствуваа представници на раководството на Демократската Унија за Интеграција, предводена од претседателот Али Хамети, кандидатот за градоначалник на Струга, Рамиз Мерко, пратениците од оваа политичка партија, како и дел од кандидатите на советничката листа од оваа партија.

IMG_9016 (Copy)

IMG_8988 (Copy) IMG_8992 (Copy) IMG_8995 (Copy) IMG_8997 (Copy) IMG_8998 (Copy) IMG_9000 (Copy) IMG_9001 (Copy) IMG_9002 (Copy) IMG_9006 (Copy) IMG_9007 (Copy) IMG_9021 (Copy) IMG_9022 (Copy)

IMG_9019 (Copy) IMG_9020 (Copy)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 − = seven

%d bloggers like this: