IMG_9037 (Copy)

(Фото/Видео) Ахмети и Мерко во посета на Лабуништа

Во рамките на предвидената агенда за посета на Струга и Струшките населби, денес во најавена посета на Лабуништа присуствува представници на партијата Демократска Унија за Интеграција, предводена лидерот Али Ахмети, кандидатот за градоначалник Рамиз Мерко, пратеници во македонскиот парламент од редовите на ова политичка партија, како и кандидатите од советничката листа.

IMG_9060 (Copy)

Во текот на посетата на присутните граѓани им се обратија поголемиот дел од представниците, меѓу кои ви го издвојуваме излагањето на кандидатот за градоначалник Рамиз Мерко, и лидерот на ДУИ Али Ахмети.

IMG_9051 (Copy) IMG_9048 (Copy) IMG_9041 (Copy) IMG_9037 (Copy) IMG_9032 (Copy) IMG_9033 (Copy) IMG_9034 (Copy) IMG_9029 (Copy) IMG_9030 (Copy) IMG_9031 (Copy) IMG_9026 (Copy) IMG_9028 (Copy)

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


six × = 6

%d bloggers like this: