брод=дрога

Во непосредна близина на Португал запленето блиску 4 тони кокаин

Бродот под знаме на Коморите одвезен е во шпанското пристаниште Кадиз.Екипажот бил составен од државјани на Турција и Азербејџан и истите буле приведени.

“Ваквото запленување на дрогата ќе го поремети пазарот на наркотици и на криминалните групи ќе им го одземе приходот кој се мери на стотина милиони долари“, потврдија представници.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 5 = forty

%d bloggers like this: