Интервју со Насто Палиоски кандидат за градоначалник на Општина Струга

0

Во рамките на предвидениот информативен дел од програмата на нашиов портал, а по повод локалните избори, и представување на кандидатите з градоначалници, Ви го пренесуваме нашето интервју со г-динот Насто Палиоски, независен кандидат за градоначалник на Општина Струга.

Притоа, би сакале да Ве известиме дека во рамките на истата програма, како наши гости во предвидените интервјуа, поканети беа сите кандидати за градоначалници на општина Струга, без разлика на нивната политичка припадност.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме внесете го вашиот коментар
Ве молам ставете го вашето име