IMG_9328 (Copy)

Рамиз Мерко на средба со Подгорчани

На само два дена пред 15.октомври (недела) кога ќе се одржи гласањето на локалните избори 2017, за избори на градоначалници, населба Подгорци беше посетена од страна на г-динот Рамиз Мерко кандидат за градоначалник од редовите на Демократската Унија за Интеграција.

Во кратката средба тој се осврна уште еднаш на проблемите, потребите, на Подгорчани, како и важноста на овие локални избори, притоа повикувајќи ги жителите на Подгорци, масовно да излезат на гласање и исполнат својата граѓанска должност.

IMG_9297 (Copy) IMG_9298 (Copy) IMG_9299 (Copy) IMG_9300 (Copy) IMG_9302 (Copy) IMG_9303 (Copy) IMG_9304 (Copy) IMG_9305 (Copy) IMG_9313 (Copy) IMG_9315 (Copy) IMG_9317 (Copy) IMG_9319 (Copy) IMG_9320 (Copy) IMG_9322 (Copy) IMG_9328 (Copy) IMG_9332 (Copy) IMG_9333 (Copy) IMG_9349 (Copy) IMG_9350 (Copy) IMG_9351 (Copy)

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


2 × = twelve

%d bloggers like this: