168582_tenk-leti41_f

(Видео) Ова моментално не го може никој на светот

Русија е единствена земја на светот која е способна да спушти од воздух возило заедно со неговиот екипаж..

Само руските авионски возила и оклопни носачи можат да преминат водени препреки во движење, без претходна подготовка.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


2 − = zero

%d bloggers like this: