23659229_1366855933422902_8658413282942409844_n

ОАЕ: (Фото) Македонскиот Амбасадор во посета на Министерството за одбрана на Обединетите Арапски Емирати

Македонскиот амбасадот во Обединетите Арапски Емирати г-динот Сашо Ташевски, денес оствари посета на Министерството за Одбрана на Обединетите Арапски Емирати.

При својата посета на ова институција, г-динот Ташевски имал можност да поразговара со представници на ова Министерство.

Нашата посета има за цел да се истражат можностите за соработка меѓу нашите две земји.
Македонската Амбасада ќе продолжи да гради мостови меѓу Македонија и Обединетите Арапски Емирати, и се разбира, развива односите на сите полиња,економски, политички, и др.. изјавил Македонскиот Амбасадор.
23659229_1366855933422902_8658413282942409844_n 23722402_1366855873422908_7181625451788785748_n 23755257_1366855930089569_4854755584747256611_n

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


2 × two =

%d bloggers like this: