IMG_0307

(Фото/Видео) ПОДГОРЦИ: Одбележан денот на Албанското знаме

Денес со пригодна свеченост, во просториите на Основното Училиште Гоце Делчев-Подгорци, беше одбележан 28.ноември,  денот на независноста на Албанија, познат како и денот на Албанското знамето.

Пред присутните родители, и пријатели, учениците кои посетуваат настава на Албански јазик, преку низата на стихотворби, и рецитали ја честитаа независноста на Албанија, односно познат и како ден на Албанското знаме.

IMG_0310 IMG_0317 IMG_0318 IMG_0321 IMG_0324 IMG_0325 IMG_0326 IMG_0329 IMG_0331 IMG_0333 IMG_0335 IMG_0336 IMG_0343 IMG_0351 (Copy)

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 4 = eight

%d bloggers like this: