Последни Вести
Search

Tag: ,

zaev_vuch

НОВ СПОР ЗАРАДИ КОСОВО: Изјавата на Зоран Заев наиде на остри критики од Србија

Србија може да превземе радикални мерки во односите со Скопје и да го повлече признавањето...

%d bloggers like this: