Tag: , ,

sindikat-francija

Во Франција врие:Синдикатите ја предупредуваат владата дека може да дојде до национален судир

Спорот меѓу француската влада и синдикатот би може да се прерасне во национален конфликт...

er-frans

Вработените во “Air France” го продолжија штрајкот: Дневни губитоци 20 милиони евра

Вработените во француската национална авиокомпанија “Ер Франс”, кои претходно...

voz-francija

Франција очекува сообраќаен хаос после штрајкот на железничарите

Франција ја очекува сообраќаен хаос во наредните месеци, додека националниот железнички...

grcija strajk

Грција во штрајк

Грција ја потресува бран на штрајкови и протести против острите мерки за штедење одобрени...

%d bloggers like this: