Tag: , , , , ,

oh1

(Фото) Охрид SOS: И покрај пријавата, продолжуваат градежните работи на езерското крајбрежје од Струга до Калишта

И покрај тоа што пред неколку дена граѓанската иницијатива Тампон В’але Струга достави...

%d bloggers like this: