Tag: , ,

FRIDOM-HAUS

Фридом хаус: Македонија е светла точка во напредокот на демократијата

Организацијата за заштита на слободите и правата Фридом хаус во својот најнов извештај за...

soros

Џорџ Сорос го сруши митот за “ европска демократија“

Не е тајна дека Мрежата на Сорос има големо влијание во Европскиот парламент и во другите...

makedonija-demokratija

„Фридом хаус“: Македонија има шанса да излезе од заробената држава и од проблемите со соседите

Македонија, заедно со Узбекистан и Естонија, е една од светлите точки на годинашниот...

%d bloggers like this: