Tag: , , , ,

matis

ЗАВРШЕНИ КОАЛИЦИОНИТЕ НАПАДИ ВО СИРИЈА: Не планираме нови удари, на Асад му пративме силна порака

Нападот на американската коалиција во Сирија завршена е после повеќе од еден час...