Tag: , , ,

Sustav-S-400-940x560

Изрел стравува, дека Русија на Сирија ќе и` ги испорача системите С-300

Русија соопшти дека по нападот на САД и нејзините сојузници на сириската територија, ја...

%d bloggers like this: