3 C
Struga
Friday, January 28, 2022
дома Од нашата продукција

Од нашата продукција

  Во сеќавање на “ИМАРЕТ“

  Во рамките на циклусот информативни емисии на Дубаи Портал , насловен како Рефлексија, овој пат Ви ја прикажувама кратката репортажа реализирана на локацијата “Имарет“...

  Од вредните раце на семејството Јашари за Културниот Центар “Реџеп Тајип Ердоган“

  Имајќи го во предвид почетокот на реализацијата на проектот изградба на Културниот Центар “Реџеп Тајип Ердоган“ во град Кичево, проект во реализација на Хуманитарното...

  Промоција на песните “Овчарче“ и “ Крајна Станица“ од нашиот сограѓанин Зубер Асаноски

  Почитувани, во прилог на овој пост, Ви ги пренесуваме двете најнови музички остварувања на нашиот сограѓанин (Октишанец) Зубер Асаноски. Станува збор за двете месни “...
  error: Alert: Content is protected !!